Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Nadzienie mięsno-szpinakowe do pierogów

2.0
(0)
Czas
Czas: 1h
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

mięso z rosołu 1 szklanka
szpinak mrożony 1 opakowanie
ząbki czosnku 2 sztuki
cebula 1 sztuka

Przepis i sposób przygotowania na: Nadzienie mięsno-szpinakowe do pierogów

Mięso mielimy. Dodajemy do rozmrożonego szpinaku.Dosypujemy podsmażoną cebulę i czosnek. Smażymy, aż cała woda odparuje. Możemy wykorzystać do pierogów i krokietów.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak