Sposób przygotowania

Polędwicę pokroić na plastry około 1 cm, rozgnieść ręką nie rozbijać tuczkiem, Usmażyć najlepiej na patelni grilowej ale bez tłuszczu po 5 min z każdej strony. Miękkie masło zmiksować z czosnkiem i posiekaną natką. Na gorące mięso nakładać po kawałku masła. Masło ma się roztapiać na polędwicy.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Motorek

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    extra
  • 2
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    ach, ta polędwiczka.....
  • 3
    original
    Opublikowano

    SylwiaMagdaSabin

    musi być dobre
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    traktorek

    szybki obiadek
  • 2
    original
    Opublikowano

    teresa18

    nawet u mnie czuć jaj aromatyczny zapach
  • 1
    original
    Opublikowano

    kasienka23

    oj zjadłabym z chęcią
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    owca441

    rewelacja
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    owca441

    rewelacja
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    musi być pyszne
  • 3
    original
    Opublikowano

    joanna77

    pyszna
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Karmel

    fajne
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    zuzanna_z

    ciekawe
  • 2
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    pyszności takie jedzonko:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    gacopierz23

    uwielbiam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Malinka

    Smakować musi wybornie!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !