Sposób przygotowania

Krok 1 / 4

Boczek kroimy w kostkę i przesmażamy na suchej teflonowej patelni, gdy tłuszcz się wytopi, dodajemy pieczarki pokrojone w kostkę lub małe talarki.


Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    już jest moja ulubiona
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    taką zjeść na śniadanko.... bajka :P)
  • 2
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    idealne na ?niadanko
  • 2
    dscf7715
    Opublikowano

    Mysiunia

    muszę kiedyś spróbować z dodatkiem sera :)
  • 2
    dscf7715
    Opublikowano

    Mysiunia

    muszę kiedyś spróbować z dodatkiem sera :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !