Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Fasola szparagowa konserowa na zimno

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

fasola szparagowa
1 puszka
cebula
1/2 sztuki
olej
2 łyżi
sok z cytryny
1/2 łyżi
piperz
1 szczypta
sól
1 szczypta
Sklep Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: Fasola szparagowa konserowa na zimno

fasolę osączyć z zalewy pokrajać na kawałki długości 3 cm i włożyć na salaterkę posypać drobno pokrajaną cebulą polać sosem ukręconym z oleju soku z cytryny i soli

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak