Sposób przygotowania

Rybkę moczymy godzinkę w mleku.Osączamy,posypujemy sola i pieprzem.Panierujemy w jaku i bułce tartej.Smażymy na rozgrzanym tłuszczu z obu stron na złoty kolor.Pod koniec na każdym kawałku układamy po plasterku żółtego sera i trzymamy na ogniu aż ser się rozpuści.Smacznego:)

Komentarze

  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Kuchareczekjeden

    apetyczna rybka
  • 1
    original
    Opublikowano

    Mariusz10

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ania67

    wygląda zachęcająco
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ania67

    wygląda zachęcająco
  • 1
    original
    Opublikowano

    joanna77

    pyszna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    pycha
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    irenka

    lubi? ryb?
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    pięknie podane
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Justyna87

    pycha
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Justyna87

    super pomysł

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !