Sposób przygotowania

Ryż zagotować w rosole do miękkości. Dodać sok z cytryny, wymieszać i jeszcze raz zagotować. Żółtka ubić z 3 łyżkami wody i delikatnie wymieszać z zupą. Przed podaniem posypać koperkiem.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Magdalena1110

    ciekawa
  • 1
    original
    Opublikowano

    Magdalena1110

    ciekawa
  • 2
    original
    Opublikowano

    alaaa

    coś nowego,,
  • 2
    original
    Opublikowano

    smakoszek

    ciekawa propozycja
  • 2
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    warto skosztować:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    chętnie spróbuję
  • 0
    original
    Opublikowano

    junox

    takiej nie jadłam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !