Sposób przygotowania

Torebkę ryżu gotujemy tradycyjnie na wodzie z solą. Pieczarki myjemy, osuszamy i kroimy w plasterki. W rondelku rozpuszczamy masło i dodajemy pieczarki. Jak pieczarki będą już gotowe dodajemy do nich ryż i mieszamy. Pieczarki z ryżem smażymy razem przez dosłownie kilka chwil.
Ryż z pieczarkami jest pomysłem na odmienienie smaku ryżu.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Andzia1977

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    proste i dobre
  • 1
    original
    Opublikowano

    joanna77

    pycha
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    calliope

    smaczne danie :)
  • 2
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    magdziorka6

    szybkie i smaczne
  • 2
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    super
  • 2
    zdjecie9660
    Opublikowano

    smakowita

    proste i bardzo smaczne !
  • 1
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    tez lubię,ale dawno nie robiłam,za to z kaszą gryczaną częściej
  • 1
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    fajne jedzonko
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    karolina1869

    bardzo prosty przepis a ciekawy

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !