Sposób przygotowania

Pętkę kiełbasy i cebulę kroimy w plasterki. Cebulę zeszklić na patelni i dopiero potem dodać kiełbaskę. Gdy wszystko nabierze złocistego koloru zdejmujemy z ognia i dodajemy łyżkę ketchupu. Mieszamy i kładziemy gorące na chleb. Można dodać jeszcze musztardę dla tych co lubią.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    Justa32

    czasami tak jadam!!! pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Justa32

    czasami tak jadam!!! pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    lubię też taka kanapkę i często podjadam jak cos podobnego smażę
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ania67

    Pyszna i prosta
  • 1
    kucharka
    Opublikowano

    Justyna37

    Dobry
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Tatli

    szybkie i dobre
  • 3
    original
    Opublikowano

    Jodaj

    moja częsta kolacja :) kiełbaska :) uwielbiam :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    tomek18

    lubię

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !