Sposób przygotowania

Ryby sprawić, umyć, osuszyć. Skropić sokiem z cytryny, oprószyć solą i pieprzem, odstawić na godzinę do lodówki. Panierować w jajku i bułce tartej, smażyć na mocno rozgrzanym maśle.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    pyszna rybka
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    Taka rybka smażona na masełku jest najlepsza!
  • 3
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha
  • 3
    original
    Opublikowano

    ankaryba

    super
  • 3
    original
    Opublikowano

    Seba

    smaczny
  • 2
    original
    Opublikowano

    Motorek

    pycha
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    pyszna rybka
  • 1
    original
    Opublikowano

    Mariusz10

    pycha!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Angelika10

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    m1monika

    rybka pierwsza klasa!!!
  • 2
    original
    Opublikowano

    Wacław

    pycha !
  • 1
    img_4054
    Opublikowano

    mela25

    ciekawe i pewnie dobre
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    pycha
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    fictor123

    Swietna rybka
  • 2
    original
    Opublikowano

    berys18

    pycha pstrąg
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Anna138

    moja ulubiona rybka
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Anna138

    moja ulubiona rybka
  • 2
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    znakomite danie
  • 2
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    świetna rybka
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczna rybka
  • 1
    original
    Opublikowano

    Bernadeta

    smaczna rybka
  • 2
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Pyszna rybka.
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    pyszna rybka

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !