Sposób przygotowania

Szynkę kroimy w kostkę i na kilka godzin przed pieczeniem smarujemy dokładnie marynatą klasyczną Prymat, Warzywa kroimy i posypujemy ziołami prowansalskimi. Nadziewamy na przemian na patyczki do szaszłyków i zapiekamy około 30 minut.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Natalia/tubisiek

    aż nabrałam na nie ochoty :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Jolanta40

    akurat dzisiaj też je przygotowuję, tylko że na grilla :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    kakiaa

    Wyglądają przepysznie:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    polly66

    ładne:0 dawno już nie jadłam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Patrycja40

    bardzo fajne
  • 0
    original
    Opublikowano

    ewelinapac

    zjadła bym
  • 2
    original
    Opublikowano

    alaaa

    pyszne
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    irenka

    smaczne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    matii6

    extra wyszły
  • 2
    original
    Opublikowano

    Kate131

    śliczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Anita21

    apetyczne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Rogalik

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    irenka

    lubię

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !