Sposób przygotowania

Włoszczyzną drobno posiekaną gotujemy w 4 litrach wody. Cebulę kroimy w kostkę i podsmażamy z mięsem. Kapustę kroimy w kostkę i wrzucamy a gotujący się wywar, gotujemy 10 minut, dodajemy ryż. Gotujemy 15 minut. Doprawiamy i dodajemy mięso z cebulką. gotujemy ok. 10 minut.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ciekawy przepis
  • 0
    141751_bukiet_kwiatow_tulipany_wazon
    Opublikowano

    Henryka2

    Ciekawy pomysł, gtrzeba by wypróbować.Piszesz 1 szt kapusta biała, ale podaj proszę, przybliżoną wagę tej kapusty.
  • 0
    original
    Opublikowano

    SyMiki

    uwielbiam gołąbki więc na pewno wypróbuję
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Izka192

    Główka tak ok. 75 dag.
  • 2
    original
    Opublikowano

    Neetka90

    Nie jadłam jeszcze.
  • 5
    no-image
    Opublikowano

    melonik

    mniam
  • 5
    no-image
    Opublikowano

    melonik

    mniam
  • 5
    no-image
    Opublikowano

    melonik

    mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    przepis jest dla mnie nowością

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !