Przepisy świąteczne

Sposób przygotowania

5 dużych kapeluszy boczniaka umyć, namoczyć kilka minut w mleku, posolić i przyprawić pieprzem. Po 15 minutach obtaczać z obu stron w mące, następnie roztrzepanych jajkach, panierować w bułce. Smażyć na gorącym tłuszczu na rumiano z obu stron. Potem na małym ogniu dosmażyć jeszcze przez 10 minut.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    chętnie spróbuję
  • 2
    original
    Opublikowano

    Rybciia

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    m1monika

    mniam
  • 3
    original
    Opublikowano

    ankaryba

    smaczne
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    niebo w gębie
  • 2
    original
    Opublikowano

    Motorek

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    świetne!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajny
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Robert10

    pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !