Sposób przygotowania

5 dużych kapeluszy boczniaka umyć, namoczyć kilka minut w mleku, posolić i przyprawić pieprzem. Po 15 minutach obtaczać z obu stron w mące, następnie roztrzepanych jajkach, panierować w bułce. Smażyć na gorącym tłuszczu na rumiano z obu stron. Potem na małym ogniu dosmażyć jeszcze przez 10 minut.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    chętnie spróbuję
  • 2
    original
    Opublikowano

    Rybciia

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    m1monika

    mniam
  • 3
    original
    Opublikowano

    ankaryba

    smaczne
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    niebo w gębie
  • 2
    original
    Opublikowano

    Motorek

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    świetne!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajny
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Robert10

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    często robię takie grzybki bo są bardzo smaczne:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    alaaa

    a ja jeszcze nie jadłam,jestem ciekawa jak to smakuje
  • 0
    original
    Opublikowano

    hastalavista

    super pomysł
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kanu83

    extra
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    halina17

    smaczne grzyby
  • 2
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Anna152

    MNIAM
  • 1
    original
    Opublikowano

    edi

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    traktorek

    pyszne
  • 2
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    smaczna propozycja
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    fictor123

    mniam
  • 2
    original
    Opublikowano

    gacopierz23

    dobre na piątek
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mic

    hodowałem swoje i stosowałem do obiadu- sa swietne
  • 0
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    bardzo je lubię
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    lubię takiego ala schabowego
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Podoba mi się :)
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    nigdy nie miałam okazji spróbować podobno są pyszne :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    coś dla mnie
  • 2
    original
    Opublikowano

    smakoszek

    na pewno bardzo smaczny
  • 1
    dscf7529-2
    Opublikowano

    adelajda

    na pewno smaczny
  • 1
    original
    Opublikowano

    sara1

    fajny przepis
  • 2
    original
    Opublikowano

    Wacław

    nie jadłem boczniaków, na pewno sa pyszne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Beata23

    robię podobnie, pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !