Sposób przygotowania

Żołądki, włoszczyznę i przyprawy gotujemy 90 minut i odstawiamy aby przestygły. Z masła i mąki robimy zasmażkę, rozprowadzamy ją wywarem, zagotowujemy mieszając. Sos doprawiamy do smaku, dodajemy śmietanę i koperek. Chłodne żołądki wyjmujemy z wywaru kroimy w paski, wrzucamy do sosu, odstawiamy przykryte na 15 minut w ciepłe miejsce. SMACZNEGO!

Komentarze

  • 3
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Justyna Jussstiii

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    mala2021

    bardzo lubię
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    lubię
  • 0
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    pycha
  • 1
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    Lubię żołądki , ogólnie podroby ....
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    sara1

    lubię sos koperkowy i żołądki również

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !