Sposób przygotowania

Krok 1 / 5

Jałowiec z kolendrą rozgniatamy w moździerzu, dodajemy oliwę, ocet balsamiczny, miód, chilli, ziele angielskie i rozdrobnione liście laurowe, dokładnie mieszamy.


Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Lotar

    fajny przepis
  • 3
    original
    Opublikowano

    Beatris

    Z chęcią posmakowałabym dziczyzny, ale nie mam pojęcia gdzie ją kupić. Niestety nie mam znajomego myśliwego.
  • 2
    original
    Opublikowano

    BernadettaP

    Beatris, słyszałam że dziczyznę można dostać w niektórych marketach, ale nie wiem w których. Na szczęście ja mam ten komfort, że nie muszę jej kupować bo co trochę dostaję od teścia i to nam w zupełności wystarcza :-) Ale jak podasz adres, to prześlę Ci kawałeczek na spróbowanie :-)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ale pyszne się przezentuje....czasami w makro bywa dobra dziczyzna
  • 2
    dscf7715
    Opublikowano

    Mysiunia

    jadłam nie tak dawno coś w podobie i bardzo mi smakowało:)
  • 3
    original
    Opublikowano

    Beatris

    Bardzo dziękuję, ale obawiam się, że mięso nie przetrzymałoby transportu. Muszę poszukać w makro skoro ziutula-kaszubka je tam widziała.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Renia1

    ale delikatesy

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !