Sposób przygotowania

Fileta podzielić na kawałki, oprószyć kucharkiem, pieprzem i startą gałką muszkatową. Na rozgrzanym maśle zarumienić mięso. Dać do garnka, wlać wino, dodać galaretkę i dusić pod przykryciem aż mięso będzie miękkie. Przed końcem duszenia dodać opłukany winogron.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    ciekawy przepis
  • 2
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczne
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mniam
  • 2
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    fajny pomysł
  • 2
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    bardzo ciekawe połączenie
  • 0
    original
    Opublikowano

    Mariusz10

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    ciekawe
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Robert10

    fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Anna152

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    pomysłowe
  • 2
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    Świetny przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    interesuj?ce
  • 2
    original
    Opublikowano

    smakoszek

    super,podoba mi się
  • 0
    original
    Opublikowano

    berys18

    ciekawe połaczenie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorota37

    pyszny
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    znakomite
  • 1
    original
    Opublikowano

    pajbek

    Takich filetów jeszcze nie jadłam :-)
  • 2
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    smaczne jedzonko

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !