Sposób przygotowania

Dynię ze skórką pokroić w kostkę,około 1,5 cm.Bekon pokroić w paseczki i podsmażyć na rozgrzanym oleju .Dynię podsmażyć na oleju z pestek dyni z dodatkiem sezamu przez około 5 minut,aby pozostała chrupiąca.Doprawić solą i pieprzem,podawać z bekonem.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    ciekawe danie
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    ciekawe danie
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    super pomysł
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    jolaxa1

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    ciekawe
  • 0
    original
    Opublikowano

    hastalavista

    świetne!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Angelika10

    fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    świetna
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    bardzo lubię dynię ale mało z niej robię, bo rodzinka nie przepada a tak samej sobie to chyba niekoniecznie mi się chce ....
  • 1
    original
    Opublikowano

    Beata23

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    bardzo ciekawy przepisik
  • 0
    original
    Opublikowano

    hahanka

    tak dyni jeszcze nie jadłam, a zapowiada się ciekawie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    zapowiada sie smacznie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ola1young

    nie jadłam takiej,ciekawy przepis

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !