Sposób przygotowania

Ryż ugotować na mleku na sypko. Żółtko ubić ze śmietaną, cukrem i cukrem waniliowym. Owoce umyć i oczyścić. Sos podzielić na dwie części. Jedną wymieszać z koniakiem i ryżem. Ryż podzielić na dwie części. Na jedną część ryżu dać owoce, przykryć pozostałym ryżem i polać sosem. Dać na 2 godziny do lodówki, aby schłodzić.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Justa32

    bardzo ciekawa
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    przepyszna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    pychaaaaaaa !
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    wsmaczna
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    ciekawa
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Robert10

    to ja się piszę na taką sałatkę
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    świetna sałatka
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    m1monika

    smaczna :-)
  • 3
    original
    Opublikowano

    Pani Domu

    z owocami, super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    Smaczna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Justyna/Dzastus

    rewelacyjny przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    nie jadłam takiej sałatki
  • 0
    original
    Opublikowano

    Angelika10

    pyszna sałatka

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !