Sposób przygotowania

Filet z indyka oczyścić, umyć i osuszyć. Pokroić w drobną kostkę i przełożyć do misy. Dodać ser starty na drobnych oczkach tarki, jaja, mąkę kukurydzianą i przyprawy. Wymieszać.

Na rozgrzany tłuszcz kłaść porcjami przygotowaną masę. Smażyć na złoty kolor z obydwu stron.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    sylwia / sytofala

    uwielbiam tymianek
  • 5
    no-image
    Opublikowano

    pawel6

    Łatwe i smaczne:)
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    aguus

    fajna propozycja:)
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Nina7

    Super kotleciki!
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Misiek1

    Fajny przepis
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Misiek1

    Fajny przepis

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !