Sposób przygotowania

Krok 1 / 4

Oczyszczoną pierś kurczaka kroję w jak najdłuższe paski. W przekroju powinny mieć wielkość ok. 1,5cm. Obsypuję każdy kawałek solą.


Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Anna146

    super przekąska
  • 0
    original
    Opublikowano

    Magdalena67

    świetne na mini party
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Karolina92

    super polaczenie!
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    aniapetr

    mniam... pyszności!
  • 2
    logo-fb-nowe
    Opublikowano

    PaniMISIOWA

    palce lizać! poproszę (nie)jednego!!!
  • 2
    original
    Opublikowano

    Justa32

    pyszne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Małgosia6

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    Andysz

    podoba mi się:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    plocia

    W piwie to ostatnio moja teściowa robiła, mąż zadowolony, smakowało mu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    MagdaXXX

    bardzo apetyczne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !