Składniki:
wywar z kości i warzyw | 1,5 l |
śmietana | 2/3 szklanki |
żółtko jajek | 2 sztuki |
ogórki kwaszone | 3 sztuki |
strąki papryki | 2 sztuki |
cebula | 2 sztuki |
kiełbasa szynkowa | 150 g |
masło | 3 łyżki |
wywar z kości i warzyw | 1,5 l |
śmietana | 2/3 szklanki |
żółtko jajek | 2 sztuki |
ogórki kwaszone | 3 sztuki |
strąki papryki | 2 sztuki |
cebula | 2 sztuki |
kiełbasa szynkowa | 150 g |
masło | 3 łyżki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: