Sposób przygotowania

Oczyszczone grzybki obgotowujemy we wrzącej wodzie ok 30 min.
śmietanę mieszamy z rozpuszczoną w jednej szklance kostką rosołową (lub grzybową) dodajemy liść laurowy i ziele angielskie, przyprawiamy do smaku pieprzem, sól może być już nie potrzebna. do powstałego sosu dodajemy gzrybki dusimy razem ok 10 min. Podajemy z kaszą ziemniakami.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Katarzyna74

    same dobre rzeczy
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Aneta2604

    bardzo fajny przepis
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    lubię opieńki
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    mic

    moja mama robi smaczny
  • 0
    original
    Opublikowano

    aleksa123

    lubię
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Izabela28

    lubię sosy grzybowe; obojętnie z jakich są grzybków:)
  • 3
    original
    Opublikowano

    paula99926

    pyszny :)
  • 3
    original
    Opublikowano

    paula99926

    pyszny :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kriso

    fajny przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    ilka_86

    fajny przepis
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Adamorek

    bardzo lubię
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    dobre
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    babi17

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !