Sposób przygotowania

Schab pokroić na plastry. Delikatnie rozbić. Każdy plaster posypać curry, białym pieprzem oraz chili pieprzem cayenne. Ułożyć jeden na drugim, przykryć folią spożywczą i wstawić do lodówki na całą noc.

Schab wyjąć. Każdy plaster posypać solą, posmarować łyżeczką musztardy i na każdym ułożyć po 2 ćwiartki ogórka kiszonego. Panierować w jajku wymieszanym ze śmietaną i w bułce tartej. Smażyć na złoty kolor.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Ewa95

    pyszności!
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Ewa95

    pyszności!
  • 5
    no-image
    Opublikowano

    pawel6

    Uwielbiam takie roladki!
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Misiek1

    Takie roladki to ja lubię:)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    aguus

    Roladki idealne:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    cukiereczek

    pyszność
  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    wyglądają wspaniale,

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !