Sposób przygotowania

Serduszka gotujemy do miękkości,po ugotowaniu odkrajamy od nich białe końcówki i przecinamy na połówki,zalewamy wodą i znowu gotujemy z kostką do mięsa i sosów. Przyprawiamy papryką mieloną,bazylią,solą i pieprzem do smaku,dodajemy również posiekaną pietruszkę. Do wody wsypujemy mąkę i mieszamy,(wsypujemy jej tyle aby zagęstnik był gęstości śmietany). Zakucamy z sosem i chwile jeszcze podgotowujemy. podajemy z ryżem lub ziemniakami.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    agnieszka137

    apetyczne danie
  • 1
    kucharka
    Opublikowano

    gosia47-47

    mniam
  • 3
    original
    Opublikowano

    malaczarna23

    pyszne
  • 4
    no-image
    Opublikowano

    Juleczka20

    lubię serca
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    halina17

    dobre danie
  • 0
    original
    Opublikowano

    Andysz

    rewelacja;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorota37

    ciekawy przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !