Sposób przygotowania

Zarobić ciasto jak na bułeczki, kłaść pyzy na wysmarowane masłem naczynie, które następnie wkładamy do większego naczynia wypełnionego wodą i gotujemy. Podajemy z roztopionym masłem i byłeczką tartą. Można zapiec to w piecu.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Klaudia007

    Ja robię drożdżowe bułeczki i zapiekam w piekarniku
  • 2
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    ciekawy przepis
  • 2
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    mniam
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajny przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    msmariusz

    mniam mniam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Pati8

    noo fajnie sie zapowiada zrobie napewno
  • 1
    original
    Opublikowano

    Babciagramolka

    Podziwiam wszystkim krórym pyzy na parze wychodzą .
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    dobre !
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ela15

    pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Emiliozo

    lubie takie
  • 0
    original
    Opublikowano

    ronald88

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !