Sposób przygotowania

Rybę oczyścić,opłukać ,ułożyć w naczyniu żaroodpornym wysmarowanym oliwą,rybę posmarować oliwą i posypać przyprawą ziołową wymieszaną z solą,pastę pomidorową rozetrzeć z dodatkiem 2 łyżek oliwy i 2 łyżkami wody,dodać cukier,przygotowaną mieszaniną obłożyć rybę,banany obrać ze skóry,każdy przeciąć wzdłuż i ułożyć dookoła ryby,przygotowaną potrawę wstawić do nagrzanego piekarnika,piec około 30 minut,podawać bezpośrednio po upieczeniu.

Komentarze

  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    ciekawe jak smakuje, zaskakujące połączenie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !