Sposób przygotowania

Mortadelę kroimy w plastry o grubości 1 cm. Posypujemy papryką, panierujemy w roztrzepanym jajku i bułce tartej. Smażymy na oleju na małym ogniu.SMACZNEGO!

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    mic

    ostatnio robilem z niej obiad
  • 3
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorian

    pomyslowe i szybkie
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    robię tak samo
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    fictor123

    pycha
  • 1
    15
    Opublikowano

    Aneta41

    nie przepadam, ale wyglada smacznie
  • 1
    15
    Opublikowano

    Aneta41

    nie przepadam, ale wyglada smacznie
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    robie czesto
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    traktorek

    lubimy lubimy
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kuchareczka2

    smak dzieciństwa
  • 0
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    na szybki obiad super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !