Sposób przygotowania

Mięso mielone wołowe przyprawiamy przyprawą do mięsa mielonego i dokładnie mieszamy. Dodajemy pokrojoną w kostkę cebulkę, odciśniętą bułkę oraz wbijamy jajko. Wszystko dokładnie mieszamy. Następnie mięsem oklejamy dookoła kijki od szaszłyków. Smażymy na patelni zwilżonej olejem na ciemny kolor. Na koniec polewamy sosem sojowym.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    iga2

    superowe
  • 2
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    ekstra
  • 1
    original
    Opublikowano

    magduś83

    fajne
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    halina17

    smaczne
  • 2
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    Bernadeta

    fajny pomysł

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !