Sposób przygotowania

Udka gotujemy (gotując udka można na nich ugotować rosół), z ugotowanych udek obrywamy mięso. Śmietanę mieszamy z rosołem który ugotowaliśmy na udkach lub z ok 400 ml rosołku z kostki, dodajemy trochę mąki gotujemy chwilkę na małym ogniu, dodajemy mięso z udek chwile razem dusimy przyprawiamy do smaku. Podajemy z ryżem lub ziemniakami.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Ela15

    fajny przepis
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Aneta2604

    pychota
  • 1
    original
    Opublikowano

    SylwiaMagdaSabin

    fajne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mic

    lubię potrawkę, nawet z frytkami;p
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    pyszna
  • 0
    original
    Opublikowano

    sara1

    bardzo lubię potrawkę fajny przepis

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !