Sposób przygotowania

Filety umyć i rozbić. Przyprawić z dwóch stron solą i pieprzem. Posypać kucharkiem. Na każdy kotlet kładziemy 1 plasterek sera żółtego. Jajka gotujemy na twardo. Pozbawiamy skorupki i przecinamy na pół. Kładziemy na ser żółty. Zwijamy kotleta. Spiąć wykałaczką. Panierujemy w mące, roztrzepanym jajku i bułce tartej. Smażymy na złoty kolor z dwóch stron.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    halinka1011

    świetny przepis
  • 4
    kucharka
    Opublikowano

    gosia47-47

    bardzo fajny :D
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mic

    świetne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    pyszny taki
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ela15

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Mirka-Ludomila

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    pioge7

    pychota
  • 0
    original
    Opublikowano

    Norgiusz

    uwielbiam:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    dianix

    pyszniutkie
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kamyk

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    plocia

    też tak robię, trochę odmiany
  • 0
    original
    Opublikowano

    janek64

    Znakomity przepis :)
  • 1
    logo-fb-nowe
    Opublikowano

    PaniMISIOWA

    bardzo je lubię

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !