Sposób przygotowania

Tuszkę oczyścić, posolić, natrzeć papryką lub przyprawą do drobiu. Owoce oczyścić, obrać ze szypułek. Część owoców włożyć do tuszki. Tuszkę ułożyć w naczyniu żaroodpornym, podlać tłuszczem, obłożyć pozostałymi owocami i piec polewając sosem.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Justyna Jussstiii

    super przepis bardzo mi się on podoba:) muszę to zrobić
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Reda

    Rewelacja.
  • 1
    original
    Opublikowano

    cooleczka

    brzmi ciekawie i pysznie
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    usmiech

    ciekawe

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !