Sposób przygotowania

Piersi z kurczaka kroimy w paski. Imbir ścieramy na małych oczkach, łączymy z miodem, octem balsamicznym, sosem sojowym i 2 łyżkami oleju, doprawiamy pieprzem. Pokrojone mięso zalewamy marynatą, dokładnie mieszamy i odstawiamy na co najmniej 2 godziny. Smażymy na rozgrzanym tłuszczu. Podajemy z ryżem i surówką.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    lipka02

    mmmmm....apetycznie to wygląda
  • 1
    original
    Opublikowano

    Renia1

    jestem ciekawa jak to smakuje, ostatnio przekonuje sie do laczenia typu mieso-slodkie, choc wczesniej nie brałam tego pod uwage
  • 0
    original
    Opublikowano

    BernadettaP

    Renia, polecam, bo mięsko jest super :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    fajny przepis na te słodkie kęski
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    karolina1869

    na pewno smaczna
  • 1
    original
    Opublikowano

    gusia1000

    Fajnie to wygląda.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Janek

    bajeczne:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !