Sposób przygotowania

Krok 1 / 8

Zająca dzielimy na mniejsze kawałki, wkładamy do garnka, zalewamy wodą i gotujemy do miękkości z dodatkiem soli, liści laurowych i ziela angielskiego.


Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Jarlin

    wygląda wspaniale !
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Robert10

    napewno pyszny
  • 1
    original
    Opublikowano

    Beata61

    aż ślinka cieknie :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    jedynego zając jakiego jadłem to był okaz który mi pod koła wpadł :o)
  • 0
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    Sądzę, że dla osób nie mających dostępu do zajęcy, jeśli zachowamy składniki a zająca zamienimy na królika też powinien wyjść znakomity pasztet

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !