Sposób przygotowania

Grzyby namoczyć dzień wcześniej. Umytego kurczaka dzielimy na porcje ,solimy i obtaczamy w mące, obsmażamy na gorącym tłuszczu. Podpieczone mięso przekładamy do garnka podlewamy wodą , dodajemy pokrojone w paski cebulę , grzyby, kucharkai pieprz, dusimy do miękkości.Gdy mięso jest miękkie zalewamy potrawę śmietaną i chwilę jeszcze dusimy .

Komentarze

  • 2
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    i ciekawe jak smakuje ....?jak z grzybami , to juz dobre!
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    traktorek

    odlotowe
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Olaa

    ciekawe
  • 2
    original
    Opublikowano

    ankaryba

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ciekawy smak kurczaka
  • 0
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    świetny
  • 0
    original
    Opublikowano

    Motorek

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    to musi być pyszne!
  • 2
    original
    Opublikowano

    natalia.doradca

    MOŻE FAJNIE SMAKOWAĆ TAKIE POŁĄCZENIE
  • 1
    original
    Opublikowano

    Rybciia

    mi smakuje :-)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !