Sposób przygotowania

Pora kroimy drobno i dodajemy do niego łyżeczkę cukru odstawiamy na godzinę aż zmięknie. jajka gotujemy, a następnie kroimy. Paprykę również kroimy.ser zółty ścieramy. Pozostałe składniki odcedzamy. Gdy już wszystko mamy to układamy warstwami: jajka -majonez-ketchup, papryka - majonez - ketchup, por- majonez - ketchup, fasolka czerwona, majonez - ketchup, ser żółty - majonez - ketchup na wierzch powbijać fasolkę szparagową i ozdobić majonezem i ketchupem.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    AgaS10

    świetny:)
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    mic

    bardzo fajny i do tego fajne slkladniki, smakował by mi jeżowiec;d

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !