Sposób przygotowania

Makaron zalewamy wrzątkiem z niewielką ilością soli. Odcedzamy, studzimy i kroimy w mniejsze paski. Por kroimy w półtalarki, wędlinę w cienkie paski, dwa ogórki w kostkę, a pozostałe w plasterki. Do makaronu dodajemy majonez, por, wędlinę i ogórki pokrojone w talarki, doprawiamy do smaku solą i pieprzem. Dekorujemy ogórkami pokrojonymi w kostkę.

Komentarze

  • 2
    141751_bukiet_kwiatow_tulipany_wazon
    Opublikowano

    Henryka2

    Sałatka z poczuciem humoru.
  • 1
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    mówisz Zółtek? ;o)
  • 1
    original
    Opublikowano

    gusia1000

    Fajnie przyozdobiona.
  • 0
    original
    Opublikowano

    emeslive

    Bardzo pomysłowa, podoba mi się :)
  • 0
    20140724_140457
    Opublikowano

    reniatka

    fajna

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !