Sposób przygotowania

Skórkę i udko ugotować razem z listkiem laurowym i zielem angielskim i Kucharkiem- pokroić w cienkie paseczki- dodać pokrojoną drobno pietruszkę.
Na maśle podsmażamy posiekaną cebulę- dodajemy mąkę i podsmażamy- dodajemy do zupy.
Mieszamy- przyprawiamy i gotujemy jeszcze kilka minut.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    owocówka

    ekstra
  • 1
    original
    Opublikowano

    pioge7

    mniam
  • 2
    original
    Opublikowano

    AgaS10

    różne robię flaczki ale takich jeszcze nie robiłam:)
  • 1
    14344131_1175334835846825_6586112930612941972_n
    Opublikowano

    Ewa104

    Drobiowe flaczki lubię nie mniej niż wołowe.Byle były pikantne.Mniam!
  • 2
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    drobiowe są znakomite!
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    calliope

    dla smakoszy na pewno są super
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    zdzislawa2

    fajne
  • 2
    original
    Opublikowano

    Mariusz10

    pycha!
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Natalia40

    lubie
  • 1
    original
    Opublikowano

    aleksa123

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    jeta72

    extra
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    kamyk

    lubię flaczki,a jeszcze teściowej ...
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    kamyk

    lubię flaczki,a jeszcze teściowej ...
  • 1
    original
    Opublikowano

    jolanta19

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !