Sposób przygotowania

Z chleba tostowego odkroić skórki. Kromki chleba rozwałkować wałkiem do ciasta. Chleb posmarować z obu stron majonezem . foremki do mufinek wyłożyć kromkami chleba tak by rogi wystawały na zewnątrz ( kładąc po 2 kromki do jednej foremki ) . Na każdą kromkę położyć plasterki usmażonej pieczarki. Jajko roztrzepać ze śmietaną , solą i pieprzem. Masą jajeczną polać pieczarki . Włożyć na każdy plasterek sera . Zapiekać w rozgrzanym do 180 stopni piekarniku , aż masa jajeczna się zetnie , a chleb zarumieni . Po wyjęciu z foremek posypać szczypiorkiem . Podawać na ciepło.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    meredith

    zabawne i ciekawe :)
  • 1
    14344131_1175334835846825_6586112930612941972_n
    Opublikowano

    Ewa104

    Niedrogo, nietypowo a jakże smacznie .
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    iknkirke

    smaczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Misiabe

    Fajny przepis!! na pewno wart spróbowania!
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Agnik

    rewelacja
  • -1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ciekawy i na pewno smaczny
  • 0
    original
    Opublikowano

    ewaa

    fajny pomysł:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !