Sposób przygotowania

Krok 1 / 4

Karkówkę kroimy w plastry grubości ok. 1 cm. Solimy i pieprzymy z dwóch stron.


Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Anna146

    wygląda mega apetycznie
  • 3
    original
    Opublikowano

    Beatris

    \"Zakochałam\" się już w samej nazwie, a co tu mówić o potrawie.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Jolanta_P-S

    pyszności
  • 1
    original
    Opublikowano

    Emiliozo

    super przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    Mariusz10

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    Betka

    mmm świetny przepis na karkóweczkę;)
  • 2
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    pyszny zestaw

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !