Sposób przygotowania

Kapelusze pieczarek kroimy w dość grube plasterki. Jajka rozbijamy i mieszamy z sosem sojowym. Na rozgrzany smalec wrzucamy pieczarki. Smażymy pozwalając wyparować wszelkim sokom jakie puściły. Następnie wlewamy jajka i trzymamy na ogniu do ścięcia się białka. Podajemy posypane świeżo zmielonym pieprzem kolorowym. Smacznego.

Komentarze

  • 2
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    Właśnie się zastanawiałam czy nie zrobić
  • 3
    original
    Opublikowano

    Jolanta_P-S

    robiłam ostatnio z pieczarkami
  • 3
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    pyszna jajeczniczka:)
  • 2
    zdjecie9660
    Opublikowano

    smakowita

    smakowicie wygląda i smakuje
  • 2
    original
    Opublikowano

    sunnymood

    szybkie w przygotowaniu i smaczne:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Magdalena1110

    smakowite
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    musze spróbowac
  • 1
    original
    Opublikowano

    ewaa

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Moja ulubiona :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    BernadettaP

    A ja już dawno z pieczarkami nie jadłam...

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !