Przepis i sposób przygotowania na: Jambalaya
Do jambalaya można dodać również krewetki.
ryż długoziarnisty | 25 dag |
ugotowany kurczaka | 0,5 szt |
wędzona szynka | 15 dag |
podsuszona kiełbasa | 25 dag |
pomidor pellati (w zalewie) | 1 szklanka |
papryka | 2 strąki |
cebula | 3 szt |
czosnek | 4 ząbki |
sos solowy | 1 łyżka |
oliwa | 3 łyżki |
rosół z kury Kucharek | 2 szklanki |
Pieprz czarny ziarnisty Prymat | 0,5 łyżeczki |
sos tabasco | 3 krople |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: