Sposób przygotowania

Pieprz utłuc lekko w moździerzu, obtoczyć w nim kostki ryby i wstawić na 30 min do lodówki. Następnie rybę posolić i upiec na grillu lub obtoczyć w mące i usmażyć na oleju. Podawać z ziemniakami i surówką sezonową.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    noculos

    Bardzo lubie ryby, ten przepis na mintaja jest bardzo dobry, bo prosty i szybki. Oprócz tego napewno świetnie smakuje.
  • 4
    no-image
    Opublikowano

    Barbara55

    lubię ryby, tylko mintaj jest trochę za suchy
  • 4
    original
    Opublikowano

    rakow2

    może być inna ryba z pieprzem czy mintaj ma wyłączność?
  • 1
    original
    Opublikowano

    Babciagramolka

    Czasem najprostsze przepisy sa najlepsze
  • 4
    no-image
    Opublikowano

    szajba2

    bez pieprzenia też chętnie zjem rybkę

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !