Sposób przygotowania

Umytą kapustę gotować w osolonej wodzie około 15 min,wyjąć,osączyć.Pieczarki,cebulę,marchew,seler pokroić i udusić na margarynie.Bułki namoczyć w wodzie.Mięso ,jajko,przyprawy i odciśniętą bułkę dobrze wymieszać,dodać do warzyw i jeszcze chwilę dusić.Z kapusty wyciąć głąb,wybrać wewnętrzne liście.Kapustę napełnić przygotowaną masą,przykryć liśćmi.Duży kawałek foli aluminiowej posmarować olejem.Owinąć kapustę folią,dobrze zacisnąć brzegi włożyć do nagrzanego piekarnika na około 40 min.Otworzyć folię i przypiec następnie 5 min.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Ania67

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    ciekawe danie
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    podoba mi się ten pomysł
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    gosia561

    jeszcze nie nadziewałam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    świetny pomysł
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    interesujące
  • 0
    original
    Opublikowano

    Bożena13

    bardzo fajny pomysł;))
  • 0
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    ciekawy przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    Beata23

    ciekawe połączenie
  • 0
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    fajny przepis :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    jeszcze tak nie próbowałam
  • 0
    original
    Opublikowano

    berys18

    ciekawy pomysł

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !