Sposób przygotowania

Rybę czyścimy, kroimy na kawałki, solimy, obtaczamy w mące o smażymy na oleju. Przygotowujemy warzywa i ścieramy je na tarce.
Smażymy na oleju, podlewamy trochę wodą aby nie były za suche, dodajemy liście laurowe i ziele angielskie.
Dajemy koncentrat i chwilę dusimy, doprawiamy do smaku.
Tak przygotowanymi warzywami przykrywamy usmażoną rybę.
Oczywiście jest lepsza gdy trochę postoi, aby nabrała smaku warzyw.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    fajny przepis
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ciekawe jak smakuje
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super sprawa
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    wolochski

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Jastinka

    niezłe
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ela15

    na pewno smaczne
  • 2
    original
    Opublikowano

    kotlet

    jak zawsze

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !