Sposób przygotowania

Rzodkiewki oczyścić, opłukać i nakłuć wykałaczką. Ocet, 2 szklanki wody, cukier, sól
i oba rodzaje pieprzu zagotować, do wywaru włożyć rzodkiewki i gotować 3 min. Rzodkiewki wyjąć z wywaru, włożyć do słoika, a wywar ostudzić. Zimnym wywarem zalać rzodkiewki , i odstawić co najmniej na 24 godz. w zimne miejsce. Podawać jako pikantny dodatek do dań z mięsa.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Muszę spróbować
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    halina17

    Ciekawy przepis , trzeba wypróbować.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Agnieszka/Cokiers

    pychota
  • 1
    original
    Opublikowano

    Jolanta40

    świetny przepis :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    aga130982

    dobra
  • 4
    no-image
    Opublikowano

    Barbara55

    można spróbować
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    OOOOOOOO tego jeszcze nie jadłam! Musi byc dobre
  • 4
    original
    Opublikowano

    rakow2

    ciekawa propozycja
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    tesa

    czegoś takiego jeszcze nie próbowałam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Karolek1

    Ciekawe jak takie rzodkiewki smakują...
  • 4
    no-image
    Opublikowano

    szajba2

    nie przepadam za rzodkiewkami
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    szalonamariolka

    mogą być apetyczne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Adamorek

    interesujące
  • 0
    original
    Opublikowano

    Allice

    ciekawy pomysł
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    gosia561

    coś nowego

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !