Sposób przygotowania

Krok 1 / 5

Schab kroimy w plastry grubości ok. 1 cm. Następnie dokładnie nacieramy solą.


Spróbuj również

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Izabela/bella81

    zjadłabym nawet o tej godzinie ;)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ja też -a jest 23:09
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Weronika_eM

    na pewno pyszne
  • 2
    original
    Opublikowano

    Agnieszka_B

    Jak zawsze rewelacyjny przepis, a co najważniejsze prosty w wykonaniu i z niedużą liczbą składników:)
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Anna146

    super, lubię ostre potrawy
  • 1
    original
    Opublikowano

    Jolanta_P-S

    muszą być pikantne te twoje kotlety
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Ciekawy dodatek do klasyki :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    edyta44

    ciekawe polaczenie
  • 1
    original
    Opublikowano

    BernadettaP

    Takie bym z chęcią zjadła dziś na obiad :)
  • 3
    original
    Opublikowano

    Beatris

    Ossssstro... Takie kotlety na obiad z chęcią zjem.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Jagódka77

    świetny ten przepis, danie musi być rewelacyjne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !