Sposób przygotowania

Makaron gotujemy al dente- polewamy zimną wodą- rozkładamy oddzielnie.
Na rozgrzane masło wrzucamy posiekany czosnek i cebulę- podsmażamy i po chwili dodajemy poszatkowaną brukselkę.
Pieczarki kroimy i dodajemy do reszty warzyw- przyprawiamy Kucharkiem i pieprzem- smażymy na rumiano aż wyparuje cała woda.
Muszle napełniamy farszem.
Smakują wyśmienicie zarówno na ciepło jak i na zimno.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    calliope

    nie przepadam za brukselką ale ładnie się prezentuje :)
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    zdzislawa2

    musi byc bardzo smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    AgaS10

    pomysłowe:)
  • 1
    14344131_1175334835846825_6586112930612941972_n
    Opublikowano

    Ewa104

    Rewelacyjne zdjęcia. Ja akurat lubię brukselkę i pomysł bardzo mi się podoba.Wykorzystam na imprezkę urodzinową męża.
  • 1
    14344131_1175334835846825_6586112930612941972_n
    Opublikowano

    Ewa104

    Rewelacyjne zdjęcia. Ja akurat lubię brukselkę i pomysł bardzo mi się podoba.Wykorzystam na imprezkę urodzinową męża.
  • 1
    original
    Opublikowano

    magical66

    świetne
  • 1
    original
    Opublikowano

    rjustysia

    Akurat mam takie muszle w domu, koniecznie muszę wypróbować Twój przepis :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    maciek7

    to musi byc przepyszne!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • 1
    original
    Opublikowano

    eli82

    super !!!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Rafał10

    BARDZO FAJNY PRZEPIS ! Na przyjęcia jak znalazł :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mic

    efektownie wyglada
  • 1
    original
    Opublikowano

    Rybciia

    rewelacyjne jedzonko :-)
  • 3
    original
    Opublikowano

    Ola1young

    smaczne danie :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !