Sposób przygotowania

Pieczarki umyć, obrać i trzeć na grubej tarce. Margarynę roztopić na patelni i podsmażyć na niej do złotego koloru cebulę pokrojoną w drobną kostkę, a później podsmażać razem z pieczarkami. Kotlety panierujemy w mące, a potem obtaczamy w jajku dajemy na rozgrzany tłuszcz. Odwracamy na drugą stronę i kładziemy na to pieczarki i ser. Czekamy, aż ser roztopi się na kotletach.

Komentarze

  • 4
    no-image
    Opublikowano

    halina17

    smaczne
  • 2
    original
    Opublikowano

    pioge7

    mniam
  • 4
    no-image
    Opublikowano

    Juleczka20

    wyglądają smacznie
  • 0
    original
    Opublikowano

    kasienka23

    pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    parysek10

    całkiem przyzwoite
  • 1
    original
    Opublikowano

    parysek10

    całkiem przyzwoite
  • 1
    original
    Opublikowano

    parysek10

    całkiem przyzwoite

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !