Sposób przygotowania

Kalarepę umyć, zetrzeć na grubej tarce,jabłko podobnie,tylko przy tarciu skrapiać jabłko sokiem z cytryny.wymieszać z majonezem i pietruszką.Surówkę posypać orzechami.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mehia

    niezłe :)
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    bardzo lubię kalarepę,super przepis
  • 2
    original
    Opublikowano

    Allice

    fajny przepis ;)
  • 3
    original
    Opublikowano

    Jaheira11

    ciekawe połączenie
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Magdalena80

    lubię orzechy a ta kalarepa jest ciekawym dodatkiem
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    kucharka
    Opublikowano

    gosia47-47

    super
  • 0
    avatar-1
    Opublikowano

    Anna133

    a jaka jest w smaku ?
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !