Sposób przygotowania

Gotuję porcję rosołową z kostką bulionową i przyprawami. Dodaję skrojoną w kosteczkę marchew i ziemniaki oraz różyczki kalafiora. Gotuję do miękkości. Następnie dodaję koncentrat pomidorowy dwie łyżki i zaprawiam mąką i śmietaną. Posypuję natką pietruszki. Smacznego:)

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    Teresa19

    bardzo lubię taką zupę
  • 2
    original
    Opublikowano

    AgaS10

    uwielbiam kalafiorową ale nigdy nie jadłam z koncentrarem:)
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Kuchareczekjeden

    fajna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    jest smaczna, ja robię podobne czasami
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    jerry1

    przepyszna, wygląda rewelacyjnie:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    cooleczka

    smaczna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    jedna z moich ulubionych
  • 0
    original
    Opublikowano

    Marzena34

    ciekawa
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    aga130982

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kuchareczka2

    z koncentratem jeszcze nie jadłam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorota37

    nietypowa ta kalafiorowa chętnie wypróbuję
  • 0
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    chyba takiej nie jadłam
  • 0
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    chyba takiej nie jadłam
  • 2
    original
    Opublikowano

    Rybciia

    lubię kalafiorową :-)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !