Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Tarta ze szpinakiem

2.0
(4)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

kruche ciasto razowe 40 dag
sos beszamelowy pół l
szpinak 250 g
czosnek 2 zabki

Przepis i sposób przygotowania na: Tarta ze szpinakiem

Kruchym ciastem wykładamy formę na tartę.
Szpinak siekamy, wrzucamy do sosu beszamelowego, mieszamy, dodając również przeciśnięty czosnek.
Sos wylewamy na ciasto, na wierzchu układamy ciasto które zostało z wykładania.
Pieczemy 40 min w 200st.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

dorota20w 28.11.2013 22:56
dokłądnie tak :)
marcia7 20.11.2013 13:11
prosto a smacznie

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak